Contacteaza-ne rapid

De ce încălzire electrică?

Compania noastră vă oferă numeroase posibilităţi de sisteme electrice de încălzire şi protecţie la îngheţ. Pentru a uşura proiectarea unui astfel de sistem, trebuie definite 3 grade de încălziri electrice: extra, high şi medium.

Principala diferenţă între toate aceste nivele îl reprezintă gradul de confort obţinut. Pentru controlul încălzirii sunt folosite termostate dedicate fiecărei aplicaţii în parte. În acest fel putem centraliza, controla şi folosi încălzirea electrică. Utilizând în mod corect gradul de termostatare, precum şi produsele încălzitoare aferente, putem obţine un grad optim de confort, precum şi un consum economic.

Soluţia de încălzire în pardoseală, maximizează încălzirea pentru toate încăperile locuibile. Mişcările aerului datorate diferentelor de temperatură sunt minimizate prin combinarea mai multor tipuri de încălzire pentru a mentine temperaturile din diferite încăperi cât mai egale posibil.

Diferenţele de temperatură dintre gât şi picioare sunt ţinute cât mai mici posibile, reacţiile alergice fiind eliminate prin minimizarea mişcării aerului.

Zonele exterioare sunt menţinute fără gheaţă pentru a garanta o utilizare fără probleme a aleilor pietonale, a rampelor de acces in garaj, a căilor de rulare pentru autoturisme, etc.

Încălzirea nu este atât de versatilă precum cea “Extra”. Această soluţie este perfectă pentru locuinţele permanent utilizate. Se combină diferite modalităţi de încălzire obtinându-se un consum controlat şi un confort sporit.

Acest tip de încălzire foloseste încălzire electrică în pardoseală în livinguri, acolo unde finisajul este realizat prin parchet care nu conduce foarte bine căldura. De asemenea, cablurile elctrice sunt utilizate şi în bucătărie, băi, camerele utilitare.

Toate aceste camere au pardoseala finisată cu ceramică. Convectoarele sunt utilizate pentru a optimiza încălzirea în livinguri.

Încălzirea în pardoseală de acest tip generează confort prin utilizarea convectoarelor şi a încălzirii în pardoseală. Se pretează perfect pentru încălzirea caselor de vacanţă. Metoda de bază pentru acest tip de încălzire o reprezintă convectoarele. Camerele des utilizate sunt încălzite prin cabluri electrice pentru a usca pardoseala foarte repede. Camere de locuit sunt încălzite prin convectoare dotate cu termostate electronice, puterea calculată de încălzire fiind de 25W/mc.