Contacteaza-ne rapid

Despre noi

Compania noastră este un jucător important pe piaţa sistemelor de încălzire electrică destinate degivrării și montării în pardoseli.

Datorită echipei cu o experienţă de peste 15 ani în domeniu și a utilajelor performante, putem satisface nevoile tuturor clienţilor și putem face faţă oricărei provocări. Astfel, cu noi puteţi avea siguranţa că proiectul dumneavoastră va fi realizat la timp și la cel mai înalt standard de calitate.

Onestitatea, gândirea pe termen lung și utilizarea responsabilă a resurselor ne ajută sa construim relaţii de lungă durată cu clienţii, angajaţii și furnizorii noștri.

Parteneriatul pe care îl avem cu A. Rak Wärmetechnik GmbH – lider în producţia sistemelor de încălzire electrică din Germania – ne oferă tehnologia necesară pentru a vă oferi cele mai bune soluţii din domeniu. Compania A. Rak Wärmetechnik GmbH a fost fondată în anul 1991 şi are clienţi în peste 35 de ţări. În cei peste 20 de ani de experienţă în acest domeniu, A. Rak Wärmetechnik GmbH a atins o rată de export de 63%.

Așadar, produsele noastre poartă emblema „Made in Germany”

Calitate Germană

Proiectul tău trebuie să poarte emblema IOSOLI !
Ne recomandă experienţa noastră şi calitatea produselor oferite pentru realizarea proiectelor.
Emblema „Made in Germany” reprezintă simbolul calităţii şi orice proiect făcut sub aceasta va fi garantat 20 ani.

Produsele noastre

Sistemele de încălzire în pardoseală pe care compania noastră vi le pune la dispoziție oferă avantaje concrete comparativ cu alte sisteme de încălzire.

  • Căldura este uniform distribuită și nu creează curenţi de convecţie
  • Sistemele de încălzire electrică în pardoseală nu produc mișcări de aer și nu ridică praful, ceea ce le face ideale, în special pentru persoanele alergice.
  • Datorită construcţiei bifilare a cablurilor încălzitoare, acestea nu creează câmp electromagnetic și se pot alimenta la un singur capăt.
  • Nu este necesară mentenanța sistemului de încălzire electrică în pardoseală.
  • Temperatura se poate monitoriza și modifica cu +/- 0,5° C.
  • Durata de viață a acestor sisteme este egală cu cea a clădirii.
  • Oferă posibilitatea de încălzire pentru fiecare încăpere, independent de celelalte sisteme de încălzire instalate.
66
66