Contacteaza-ne rapid

Covoraşele încălzitoare

Covoraşele încălzitoare sunt fixate în structura pardoselii. Asta face ca încălzirea electrica în pardoseală să fie extrem de sigură. Corect proiectată şi instalată, ea are o durată de viaţă similară cu cea a cladirii.

Ce reprezintă sistemele de încălzire electrică în pardoseală?

Sistemele de încălzire electrică în pardoseală sunt o formă de control a temperaturii în spaţiile închise, ce realizează controlul climatului la interior prin intermediul conducţiei, radiaţiei şi convecţiei.

Conceptul de încălzire electrică în pardoseală descrie astfel această metodă de control a temperaturii din interior, fiind destinată utilizării în orice tip de spaţiu, de la clădirile de birouri, la cele de locuinţe.

Compania noastră este cunoscută pe piaţa din România pentru produsele de calitate livrate clienţilor noştri, în special datorită parteneriatului de încredere dezvoltat de-a lungul timpului cu compania germană A. Rak Wärmetechnik GmbH – producător de calibru mondial în produse de încălzire a suprafeţelor interioare şi exterioare locuinţelor.

Pentru a răspunde celor mai frecvente întrebări adresate de clienţi, profesioniştii noştri au pregătit câteva informaţii referitoare la beneficiile implementării soluţiilor de încălzire electrică în pardoseală de ultimă generaţie, comercializate de compania noastră.

Beneficiile instalarii unui sistem de încălzire electrică în pardoseală

  • Sistemele de încălzire electrică în pardoseală sunt silenţioase, uşor de instalat, eficiente şi durabile.
  • Montarea unui sistem de încălzire electrică în pardoseală este una dintre cele mai bune decizii pe care le putem lua atunci când vine vorba despre asigurarea unui nivel ridicat de confort al locuinţei personale. Niciun alt sistem de încălzire nu oferă confortul termic pe care astfel de sisteme îl garantează.
  • Încălzirea electrică radiantă în pardoseală păstrează camera la o temperatură potrivită şi constantă, iar consumul economic garantează lipsa costurilor aferente instalării.
  • Sistemele de încălzire electrică în pardoseală generează căldură în mod uniform, fiind ideale pentru spaţiile de locuit.
  • Pe lângă consumul economic al acestei soluţii de încălzire, încălzirea electrică în pardoseală este soluţia ideală pentru persoanele ce suferă de alergii cauzate de aerul contaminat al sistemelor de ventilaţie.
  • Deşi instalarea unui sistem de încălzire electrică în pardoseală este mai scumpă comparativ cu sistemele convenţionale de încălzire utilizate în locuinţă, cei ce optează pentru noile sisteme reuşesc sa îşi scoată investiţia în timp, întrucât sistemele de încăzire electrică în pardoseala sunt economice şi durabile.
  • Sistemele de încălzire electrică în pardoseală nu prezintă riscuri pentru scurgere şi inundaţie, precum sistemele clasice de încălzire.
  • Sistemele de încălzire electrică în pardoseală utilizează cabluri electrice pentru a genera căldură. Acestea pot fi instalate sub orice tip de pardoseală, fie că este vorba despre piatră, lemn, marmură, gresie sau parchet.
  • Sistemele de încălzire electrică în pardoseală pot fi dezvoltate personalizat, în funcţie de spaţiul în care urmează sa fie instalate, la dimensiunile menţionate de client. Astfel, unele sisteme de încălzire sunt special concepute pentru a fi montate în cabinele de duş, în timp ce altele sunt realizate pentru spaţiile exterioare, reuşind să prevină îngheţul spaţiilor pietonale.

Pentru a beneficia de oferte personalizate în funcţie de necesităţile dumneavoastră, specialiştii noştri vă stau la dispoziţie.