Contacteaza-ne rapid

Asigurati-va suprafetele din jurul casei cu sisteme de degivrare rampe utilizabile pe tot parcursul iernii

Odata cu venirea iernii se anunta aparitia zapezii si a temperaturilor foarte scazute ce determina dezvoltarea ghetii din cauza schimbarilor bruste ale conditiilor atmosferice. Procesul de curatare a zapezii si ghetii poate implica un consum considerabil de timp si forta fizica. Dar exista o alternativa, considerata solutia ideala, remarcata de numerosi utilizatori datorita beneficiilor sale, ce consta in sisteme de incalzire pe baza de cabluri speciale denumite: sisteme de degivrare rampe.

Degivrare rampe – Cea mai buna solutie pentru siguranta dvs.

Prin intermediul acestui sistem se previne aparitia ghetii si topeste zapada – ceea ce confera un plus de siguranta – atat de rampe, platforme, scari, terase, aleile de intrare in casa sau bloc si suprafata din dreptul garajului.

 Degivrare rampe – Echipamente termostatice

[custom_frame_left shadow=”on”][/custom_frame_left]

Obiectivul principal al produselor de exterior de degivrare rampe de la compania IOSOLI IMPEX SRL – destinate inlaturarii zapezii si prevenirii aparitiei straturilor de gheata – consta in incalzirea suprafetelor deschise exterioare pentru a evita riscurile asociate dificultatilor cauzate de inghetarea apei din jurul locuintei dvs. Aceste echipamente, denumite si echipamente de control sub forma de cabluri de incalzire electrica, dispun de termostate care determina temperatura exterioara prin intermediul senzorilor de precipitatii. Pentru momentele in care se asterne ninsoarea, sistemul integrat al acestor echipamente activeaza automat sistemul de degivrare, iar zapada sau gheata este topita si astfel este indepartata.

Sisteme de degivrare rampe – Calitate germana recunoscuta international

Prin intermediul sistemelor de degivrare pe baza de cabluri fabricate de producatorul german A. Rak Wärmetechnik GmbH reusim:

Principiul de functionare al sistemelor electrice de incalzire in aer liber este asemanator cu cel de functionare a sistemului de incalzire prin pardoseala, doar ca sunt folosite cabluri mult mai puternice ce pot face fata deteriorarilor mecanice si conditiilor mai severe a climei exterioare.

Economisiti timp si energie – Degivrare rampe

Montajul se realizeaza pe o plasa din fibra de sticla ce poate fi decupata in conformitate cu caracteristicile dimensiunilor spatiului respectiv. Exista doua sisteme principale de degivrare FH B si FH A cu o singura conexiune. Aceste sisteme de degivrare rampe sunt solutia optima pentru deblocarea cailor de acces si o modalitate de economisire prin realizarea unei investitii de viitor.

Investiti in sisteme degivrare rampe – Investiti in siguranta si confortul dvs.

[custom_frame_left shadow=”on”][/custom_frame_left]

Gheata sau zapada sunt elemente caracteristice anotimpului temperaturilor foarte scazute. In mod special, aparitia ghetusului din jurul locuintei ameninta siguranta fiecaruia si creeaza posibilitatea aparitiei pericolelor asociate alunecarii. Pentru a beneficia de cat mai mult timp liber si pentru a evita eforturile necesare pentru curatarea zapezii, investiti in sisteme de degivrare rampe pentru suprafete exterioare. Cu siguranta veti minimiza riscurile asociate cu posibilele accidente. Astfel de sisteme electrice de incalzire a suprafetelor exterioare sunt supuse unui control tehnologic modern ce confera deplina siguranta tuturor utilizatorilor.