Contacteaza-ne rapid

Sisteme de incalzire electrice pentru siguranta si confortul dvs.

Zapada, gheata si turturii sunt elemente ce creeaza mari dificultati atunci cand se formeaza pe acoperis sau fatada exterioara a casei sau cladirii. In multe cazuri, elementele caracteristice iernii sunt problematice si pentru jgheaburi sau burlane, din cauza ca, odata cu schimbarile bruste de temperatura, chiar si cel mai adecvat sistem de scurgere este de cele mai multe ori insuficient pentru a face fata abundentei dezghetului.

Topeste gheata si toate riscurile prin sistem de degivrare burlane

[custom_frame_left shadow=”on”][/custom_frame_left]

Majoritatea burlanelor se infunda cu gheata formata in interiorul tuburilor, impiedicand trecerea libera a apei ce se topeste. Acest lucrur are ca si consecinta faptul ca pe acoperis se formeaza turturi uriasi ce cresc riscul asociat accidentelor, iar in unele cazuri, datorita presiunii si greutatii, burlanele se deformeaza. De aceea, tot mai multe persoane gasesc necesara instalarea unui sistem de degivrare burlane, capabil sa protejeze in mod eficient sistemul de scurgere a apei impotriva efectelor agresive ale mediului inconjurator.

In parteneriat cu A. Rak Wärmetechnik GmbH – Lider international de origine germana

[custom_frame_left shadow=”on”][/custom_frame_left]

Concepute pentru degivrarea burlanelor sunt cablurile ARAK TWIN distribuite in Romania de catre compania IOSOLI IMPEX SRL.

Producatorul acestor produse este compania germana A. Rak Wärmetechnik GmbH care este un lider important pe piata internatioanala a sistemelor de degivrare si incalzire electrica. Aceste cabluri pot fi utilizate in sere, solarii, scari exterioare, dar si pentru degivrare burlane sau jgheaburi.

Degivrarea burlanelor este o solutie moderna considerata de un real folos

Un astfel de sistem de incalzire este utilizat cu succes pentru protejarea burlanelor ceea ce duce in mod inevitabil la protejarea intregului sistem de scurgere a apei, fara a fi necesare reparatii ulterioare din cauza actiunilor negative ale zapezii si ghetii.

Sisteme de degivrare burlane certificate international

Compania IOSOLI IMPEX SRL dispune de un catalog important din gama sistemelor de incalzire prin cablu de inalta calitate pentru degivrare burlane sau jgheaburi.

Toate produsele din catalog sunt certificate si garantate de producatorul international german A. Rak Wärmetechnik GmbH care a proiectat aceste sisteme pentru un confort de lunga durata si operare in conditii de siguranta pentru toti utilizatorii acestor produse.

O investitie de viitor!

Principalul beneficiu ca urmare a instalarii unui astfel de sistem de incalzire, protejare si degivrare burlane consta in faptul ca economisiti banii cheltuiti pentru incalzirea locuintei sau casei dvs. In plus, dispuneti de mult mai multa securitate in preajma suprafetele exterioare ale casei.